Zelfbouw lichtstraat in aluminium

Hoge kwaliteit voor een lage prijs. Veel daglicht, mooi en duurzaam!

Onze standaard lichtstraten worden als gehele constructie geleverd, deze bestaat uit een houten opstand met aluminium constructie en zijpanelen. Enkel de bevestiging op het platte dak en de beglazing gebeuren nog ter plaatse. Dit volgens ons, met foto’s gedocumenteerde, stappenplan.

Aluminium is een sterk en duurzaam product. Door de goede kwaliteit van de coating behoudt het zijn kleur en is het nagenoeg onderhoudsvrij.

Onze constructies zijn geïsoleerd, thermisch onderbroken en vervaardigd uit hoogwaardige aluminium profielen met poedercoating.

De lichtstraten in basisuitvoering zijn uitgevoerd in RAL 9010 (wit) en zijn standaard voorzien van HR++ veiligheidsglas met klaar gelaagd binnenblad. Dit neutraal ogende dubbel glas maakt gebruik van een bijna onzichtbaar metaallaagje. Hierdoor krijgt het glas uitzonderlijke isolerende eigenschappen, zonder verlies van lichtinval.

Prismalux levert een compleet pakket met alle bevestigings-en afwerkingsmaterialen, zoals schroeven, siliconen en afwerkingsprofielen inbegrepen. Ook aan de binnenzijde van de lichtstraat zitten reeds afwerkingsprofielen gemonteerd, dit om gyproc of ander afwerkingsmateriaal tegen aan te werken. Zo wordt de dakopening mooi aaansluitend afgewerkt tot tegen de lichtstraat.

Onze solide constructies met hoogwaardige beglazing zijn inbraakwerend en hebben een geluidsreducerend effect bij regen of hagel.

Op onze lichtstraten bieden wij 10 jaar garantie.

In ons gamma zijn er 3 types beschikbare in verschillende formaten:
  - Zadeldak
  - Lessenaarsdak met muuraansluiting
  - Vlakke lichtkoepel